Tarieven en voorwaarden

Ons chalet is te huur van eind maart tot en met eind oktober 2023.          

In de zomerperiode verhuren we het chalet alleen voor hele weken met aankomst en vertrek op zaterdag:
Zomervakantie 01-07-2023 t/m 02-09-2023
In de overige weken is een lang weekend of een midweek ook mogelijk.

De onderstaande tarieven zijn per nacht voor maximaal 4 personen.

Rechtstreeks boeken doe je hier

Voorwaarden “Duna Vista”

Wij verhuren onze vakantiewoning op basis van vertrouwen. Dit betekent geen inventarisatielijst en geen eindeloze voorwaarden. Wij verwachten dat respectvol en zorgzaam met onze spullen wordt omgegaan. Mocht er toch iets beschadigd worden of breken, meldt dit dan zo snel mogelijk zodat wij het – voordat de volgende gasten arriveren- kunnen vervangen.  Op de camping zijn geen huisdieren toegestaan. Het chalet is uitsluitend ‘niet roken’.

Tarieven 

De tarieven zijn inclusief 9% btw per overnachting voor het gehele chalet en exclusief toeristenbelasting a € 2,15 p.p.p.n. De verplichte schoonmaakkosten zijn € 50,00 en de borg voor de inventaris bedraagt € 150,00. Binnen 14 dagen na vertrek ontvangt U de borg retour, nadat het chalet correct is opgeleverd. Voor € 11,- kan een lakenpakket gehuurd worden bij de camping. Daarnaast is er een verplichte bijdrage van €4,- p.p.p.n. die u aan het park betaalt voor het gebruik van de parkfaciliteiten. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Het totaalbedrag van deze bijdrage betaalt u bij aankomst bij de receptie. 

Boeking 

Na uw boeking ontvangt u een boekingsbevestiging met daarin meer informatie over de betaling. Als aanbetaling betaalt u 40% van het gehele huurbedrag. We ontvangen deze aanbetaling graag binnen 8 dagen na verzenddatum van de boekingsbevestiging. Na de aanbetaling is uw reservering definitief. Het restant van 60% dient zes weken voor de aankomst te worden voldaan. Reserveringen die binnen 8 weken voor de aankomstdatum worden gemaakt, dienen in één keer te worden voldaan. Ook vragen we u een verhuurovereenkomst in te vullen. Wij sturen deze overeenkomst door naar de receptie van het park zodat uw verblijf daar bekend is en alles klaar ligt bij uw aankomst. We adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten daar anders bij annulering de kosten voor uw eigen rekening zijn. 

Aankomst 

Op de aankomst dag is het chalet vanaf 14.00 uur beschikbaar. Bij aankomst op de camping kunt u inchecken bij de receptie tussen 15.00 tot 17.00 uur. Daarna kunt u tot 20.00 uur via de intercom inchecken nadat u dit voor 17.00 uur telefonisch heeft gemeld. De verhuurovereenkomst die u van tevoren invult, moet u op papier of digitaal kunnen laten zien. Hier wordt na inschrijving in het gastenregister en betaling van de campingbijdrage, een informatiepakket en reglement aangeboden. Tevens ontvangt u de sleutel van het chalet en de bestelde lakenpakketten.  Iedere gast op het park wordt geacht van het reglement kennis genomen te hebben en zich daaraan te houden. Legitimatie bij verblijf op het park is verplicht.) Het chalet is rookvrij. Dat vinden wij belangrijk. Buiten roken kan, zonder as en peuken achter te laten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Boekingen met groepen jongeren kunnen bij ons niet gemaakt worden. Wifi is gratis beschikbaar. De Wifi code vindt u in het chalet. 

Vertrek 

Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur uit te checken en het chalet netjes achter te laten. Het keukenblad, de koelkast, de oven en de vaatwasser dienen leeg en schoon achtergelaten te worden. Vanzelfsprekend zijn alle vuilnisbakken leeg bij vertrek. (In de garderobekast van de keuken hangt een check-out checklist). In geval van calamiteiten zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06 41043320